Hej Hem!

V.18 Torsdagen den 4/5 har vi uteaktivitet på fm. Klockan 10.30 går vi på en föreställning som heter Djeliya. Det är en fysisk och musikalisk föreställning, nästintill ordlös föreställning med internationella cirkusartister och akrobater. Dejlya handlar om flykt och rädsla men också om mod att hitta hem. Med levande musik och samspelt akrobatik får vi en berättelse om Mais  som måste fly från sin by men med hjälp av människor hon möter på vägen lyckas hon återvända – kanske med något som kan rädda byn.

I Lgr 11 står det att skolans mål är att varje elev kan leva sig in i och förstå andra människors situation och utvecklar en vilja att handla också med deras bästa för ögonen.

V. 19 Onsdagen den 10/5 har vi idrott som vanlig därefter går vi ut och är ute resten av dagen. Barnen har med sig en liten fika. Vi grillar hamburgare till lunch. Ingen utedag torsdagen den 11/5.

OBS! Glöm inte familjekvällen måndagen den 15/5. Vi träffas kl. 17:30. Kom gärna med förslag på vad vi ska göra! Plats meddelas senare.