Information inför v.20

Hej Hem!

Oj vad tiden springer iväg. I måndags pratade vi och kom fram till att det var bara sex veckor till sommarlov. Det känns vemodigt tyckte både vi och barnen. Nu planerar vi för denna och kommande vecka.

Imorgon torsdag firar vi ”framgång”. Nu har barnen för andra gången på denna termin lyckas samla 20 stjärnor och önskemålet hur vi ska fira blev samma som förra gången. Nämligen film och popcorn så vi kör på det även denna gången. Gratulera ditt barn som har varit med och bidragit. OBS! Glöm inte ta med en kruka!

Måndagen  Barnen lämnar tillbaka sin Kiwibok och har möjlighet att låna en ny. Familjekväll kl.18.30, vi fixar grillen. Vi har skickat med barnen lapp ang. plats. Hoppas du/ni har koll på var vi träffas annars ring oss så får du/ni veta.

Tisdagen är våra nya förskoleklassbarn på besök kl.9-10.30 då är barnen tillsammans med Armelana, Julia och Emma.

Onsdagen är våra nya förskoleklassbarn på besök. Då  följer våra barn med 1-3 ut. De är ute på förmiddagen. En liten fika är gott!

Torsdagen är det ingen uteaktivitet på förmiddagen. Har man en bok till lotteriet denna gången, är det senast idag man kan få den.

Fredagen har vi avstämning på boklotteriet. Ska man få boklott gäller det att ha läst eller hört böcker hemma.

Trevlig helg!