Information inför vecka 24

Relaterad bild

Hej Hem!

Nu går vi in på sista veckan på detta läsåret. Barnen har fått hem tre stycken sånger som vi ska sjunga på avslutningsdagen. Träna gärna med ditt barn! Vill också påminna att Fidget spinner klassar vi som en leksak, alltså stannar den hemma.

Måndag: Helt vanlig dag i skolan där vi försöker få färdigt saker som inte är färdiga.

Tisdag: Samma sak som måndagen.

Onsdag: Emanuelskolans dag. Heldag ute med aktiviteter som våra nior ordnar. Vi får lunch från skolan men en liten fika är gott på förmiddagen.

Torsdag: Vi har läsårets sista boklotteri. Vi tränar tillsammans med Alissa som är körledare på de sånger vi ska sjunga på avslutningsdagen. Ingen utedag.

Fredag: Skolan startar kl.7:45. Då går vi till kyrkan tillsammans för avslutning. Avslutningen i kyrkan börjar 8:20. Det serveras korv med brödtill lunch som vi äter utomhus. Skolan slutar kl.11:45.