Språkutvecklande arbetssätt

Bildresultat för tecknade bilder på böcker

Hej hem!

Vi kommer låta barnen få fortsätta låna hem Kiwiböckerna om du som förälder tycker det är bra för ditt barn och om barnet själv vill. Det är då viktigt att du har tid att lyssna/läsa tillsammans med ditt barn,annars känns det inte så meningsfullt för barnet. Meddela oss på caroline.melanderandersson@sjobo.se eller mona.rosberg@sjobo.se beroende på vem som är mentor för ditt barn. Alltså skickar vi inte hem några böcker om du inte har gett oss klartecken.

Vi kommer att fortsätta med våra bokpåsar nästa vecka. Alla eleverna kommer att få möjlighet att under våren ha bokpåsen hemma i två veckor. Viktigt att ni lämnar tillbaka bokpåsen i tid. Vi startar v.4.

Nu är det snart dags för att sammanställa läsbingot. Detta gör vi fredagen den 26/1. Sista inlämningsdagen är onsdagen den 24/2. Under hösten har barnen i Lag Väst läst 995 böcker så nu är det 1000 fest på gång. Under vårterminen kommer vi ha ett annat upplägg i vårt boklotteri. Barnen ska samla ihop 500 lästa böcker innan det blir någon bokutdelning. Så nu hoppas vi på att ni läser mycket tillsammans.